KINDER WORKSHOPS

 Met jouw verjaardagsgroepje of jouw klas kun je een kijkje in de kruidentuin nemen en van alles ruiken en proeven en misschien steek je die ene bloem in je haar of zoemt er net een prachtige hommel langs je door en wie weet zie je prachtige vlinders die graag op lavendelbloemen of andere bloemen en planten zitten. Ik vertel jullie graag over het wonder van onze natuur en vertel graag wat geheimen over kruiden zodat je kennismaking met kruiden een leuke eerste indruk achterlaat en naar mijn ervaring zie je tijdens de wandeling vanzelf hoe mooi deze is en meer dan waard is om goed voor moedertje aarde te zorgen zodat we allemaal nog heel veel plezier ervan mogen beleven. 

Daarna gaan wij een heerlijk zachte en superglanzende lipgloss maken met een mooi kleurtje. En ik toon jullie (in de tuin of op foto) de prachtige Wonderboom die deze mooie glanzende olie in zich heeft. Een natuurlijke gloss dus, ik noem hem princessen- lipgloss met een lekker mandarijnsmaakje.

Misschien wil je liever een echt parfummetje maken? of een mooie goudsbloemzalf die bijna alle zere huidjes beter maakt.... Een combinatie van bijv. 2 producten kan ook heel goed.

Een lekker kruidentheetje proeven met lekkers en fris drinken hoort er natuurlijk bij!

Ofschoon ik in de voorbije jaren de leuke berichten van ouders van enthousiaste kinderen niet publiceerde, wil ik nu  toch graag even vermelden dat er al heel veel enthousiaste kinderfeestjes zijn geweest en vooral via mond-op-mond reclame tot stand zijn gekomen! Prijsindicatie: EUR 17.50-25.00 p. kind. Groepskorting mogelijk.

FOTO