Citroenverbena thee met vleugje Agestache

Een flinke eetlepel gedroogde of verse CITROENVERBENA (VERVEINE) mengen met 'n halve eetlepel AGESTACHE (anijs-dropplant) in een theefiltertje of thee-ei. Water koken en 'n halve minuut laten afkoelen. Vervolgens water op de kruiden schenken en ruim 6 minuten laten trekken. Heerlijk!

CITROENVERBENA is aardig op weg bekendheid te vergaren. Dit is zeker op zijn plaats want dit kruid, dat veel gekweekt wordt in de Provence, groeit hier ook erg goed op een zonnig plek op het zuiden! Hij kan niet veel vorst verdragen, dus wel uitgraven en op een koele plek laten overwinteren. Niet laten uitdrogen.

Is dit alles te omslachtig voor je, bestel dan een zak gedroogde Citroenverbena bij me en je bent ook in de winter verzekerd van een heerlijke thee! Met of zonder Agestache! 20 takjes €2,50.

CITROENVERBENA is FRIS, FRUITIG, VERFIJND en VERRASSEND en.... stimulerend voor als je aan iets nieuws wilt beginnen!

Producten

  • Provencaalse kruiden
    Provencaalse kruiden
  • Saliedeodorant
    Saliedeodorant
  • Citroenverbenathee
    Citroenverbenathee
  • Perzik-lavendel sorbet
    Perzik-lavendel sorbet
  • Lavendelharten
    Lavendelharten