Begin februari 2015 heb ik een zeer geslaagde workshop gehad met een groep apothekersassistentes en hun apothekers. Ze "bezochten" de kruidentuin d.m.v. een presentatie op de PC omdat het winter was, maar waren evengoed enthousiast. Vroeger was hun apotheek een bereidingsapotheek en de dames vonden het heerlijk om hun hart op te halen met het zelf bereiden van een heerlijke dagcrème en fijne handcrème. Alles onder het genot van lekkere hapjes en verse kruidenthee. Een gezellige en leerzame workshop waarbij de nodige kruidenweetjes werden uitgewisseld.

In januari 2015 kwamen 10 meisjes en 1 jongen ter gelegenheid van een verjaardag. Een compleet feestje waarbij de moeder van de jarige dochter niks meer hoefde te regelen. Van geschenken uitpakken en parfum en lipgloss maken tot pannenkoeken eten met ijs en snoep toe. "De kinderen hebben het geweldig gevonden" aldus een tevreden moeder.

Op vrijdag 4 maart 2016 had ik mijn eerste workshop "Voorjaarskruiden Wellness Inspiratie" met 6 vrolijke dames in de Wielewaal. De dames waren erg tevreden; ze vonden het een hele leuke ervaring en kregen genoeg inspiratie mee naar huis en natuurlijk hun zelfgemaakte crèmes. 

Op zaterdag 2 april 2016 was de volgende workshop "Voorjaarskruiden Wellness Inspiratie", ook in de Wielewaal. Dit keer 9 dames, zowel vriendinnen als buurvrouwen waren erg tevreden en vonden het een leuke en gezellige en ook leerzame middag. Dank jullie wel ladies voor een geslaagde middag.