NIEUWS!!! 

* Vanwege de dagelijkse vervelende SPAM en ACQUISITIE op mijn gastenboek, heb ik het gastenboek opnieuw in moeten richten om dit te voorkomen! De consequentie is dat uw reacties zijn verdwenen. Om de reacties toch te bewaren, heb ik ze tevoren bewaard en zal ik ze in een nieuw kopje parkeren. 

* 12 vrijwillig(st)ers van Hospice te Venlo genoten 28 sep j.l. van de workshop "Kruiden mengen". Zij maakten uit 23 verschill. gedroogde kruiden 'n samenstelling, o.a. smaakkruiden v. kruidenboter, pesto, salades etc. en "theekruiden". Ook kregen ze een rondleiding door de kruidentuin m. theeproeverij met lekkers en waren heel enthousiast. Bedankt voor jullie leuke reacties! foto volgt.

* U kunt een PRIJSLIJST opvragen van natuurlijke cosmetica die ik voor u kan samenstellen. Dit zijn "van kop tot teen" producten (zoals dagcrèmes, bodymilk, voeten- en handcrème, lippenbalsem, lipgloss, shampoo, bodywash  etc..  Gemaakt van de beste ingrediënten uit de natuur m. zuivere etherische oliën naar keuze.

*Wilt u eens een Gezonde dagcrème met de beste natuurlijke ingrediënten en natuurlijke conservering voor een normale en betaalbare prijs ? Bel of mail me. Alle cre`mes worden voor u persoonlijk gemaakt, al of niet met uw eigen geur van etherische oliën. Aantal keuzes mogelijk, ook winter- en zomerversies. Zomerversies zijn iets dunner (maar niet minder rijk aan ingrediënten), ze trekken goed in en vormen geen "hitteschild" op uw gezicht. Wintercrèmes daarentegen zijn wat dikker en beschermen uw huid tegen o.a. kou, wind etc.

* U kunt kruiden bij mij kopen voor thee (infusie) zoals: citroenverbena, diverse muntsoorten, Anijs-drop en Echte salie. Bruine papieren zak. Prijs: EUR 2,00-2,50 p. stuk. 

* Er zijn een aantal nieuwe workshops gepland, zowel in de avonduren als in de ochtend, of op zaterdag. Kijk onder het kopje Workshops B of A.

* U kunt nu ook een RONDLEIDING door kruidentuin bij De Wielewaal Beleef/zorgboerderij met mij afspreken op de dinsdag- of woensdagmiddag, al of niet in combinatie met kruidenthee of koffie. Liefst vanaf 2 personen tot 18 personen. 

* Op 7 juni 2017 hebben 13 vrijwilligers van Proteion zorginstelling Noord-Limburg een workshop "Alles over Kruidenthee/natuurcosmetica maken" gevolgd. Zie foto onder het kopje Workshops. Bedankt Brigitte, Coördinator Vrijwilligers Proteion voor je inzet en bedankt lieve vrijwilligers voor deze middag! Jullie zijn een hele leuke groep. Ook ik heb ervan genoten!

* Op 26 april j.l. heb ik een fijne avond gehad met plm. 40 leden van de Reumapatiëntenvereniging Venlo. Ik mocht een presentatie geven over (geneeskrachtige) kruiden, pijnverlichting, enz. Bedankt voor jullie aanwezigheid en enthousiasme! Het was ook voor mij hele een leuke ervaring!

  * 't Kruidenriek heeft onlangs het WK Thee 2017 te Venlo gewonnen! Dit, in het kader van *Internationale vrouwendag 8 maart 2017: Activiteiten vonden plaats in het mooie Venlose gemeentehuis. Thema: "Culturen samenbrengen". Door elkaars gebruiken te beleven, ditmaal in de vorm van een WK Thee schenken, kun je mensen bij elkaar brengen. De uitreiking van de oorkonde vond plaats op vrijdag 24 maart om 13.30 uur bij Beleefboerderij De Wielewaal, Leutherweg 218, Venlo. Zie foto in de Gallery.

* Onze met zorg gekweekte en gedroogde Citroenverbena en Gembermunt zijn nu ook te koop bij Kookwinkel Citroen en Limoen te Venlo, Kwartelenmarkt 6a! Voor meer informatie: http://www.citroenenlimoen.nl

*GEEF EENS `n WORKSHOP KADO AAN UW ZUS, VRIENDIN, COLLEGA OF SPORTMAATJE.

*VRAAG OOK EENS NAAR EEN KADOBON KRUIDENRIEK, ONBEPERKT GELDIG.

Activiteiten i.s.m. TIENDSCHUUR TEGELEN:

Voor info of boekingen van groepsactiviteiten zoals Workshops en rondleidingen zie de website van de Tiendschuur: www.tiendschuur.net.

Alle overige activiteiten vinden plaats in Beleefboerderij De Wielewaal, Leutherweg 218, Venlo, waar al mijn kruiden naar toe zijn verhuisd.

Ook zijn een aantal lavendelplanten en kruiden overgenomen door het Kazerneterrein in Blerick in het kader van het Venlose Cradle-to-Cradle project. De oude Romeinse weg (toegangsweg naar het kazerneterrein) is in eren hersteld en vol gezet met onze lavendel! Zo zijn alle planten mij achterna gekomen!!

ZIE OOK KOPJE: "ACTIVITEITEN" en (RECENTE) WORKSHOPS onderaan.

Activiteiten

Heksendag Roermond 2014, Kerstmarkt Doenrade 2014, SBO de Lings klassen workshop 2015.........Nieuwsgierig geworden? KLIK OP ACTIVITEITEN

Producten

Citroenverbenathee (Verveine), Wasnoten!

Recente Workshops

Begin februari 2015 heb ik een zeer geslaagde workshop gehad met een groep apothekersassistentes en hun apothekers...........................In januari 2015 kwamen 10 meisjes en 1 jongen ter gelegenheid van een verjaardag.......